Vill du bli skaffa dig en snygg frisyr?

God morgon! Jag har suttit och övat på pianot, tur att jag bor i eget hus, annars hade grannarna säkert klagat. Även om en del inlägg här på bloggen brukar handla om piano och musik så hade jag något helt annat på hjärtat idag. Äntligen har jag hittat en frisör i Visby som har lyckats att ge mig en frisyr jag är nöjd med! I fredags gick jag till Salong Engla, en frisör i Visby som en av mina vänner gav som tips till mig. 

Min vän hade hört mig beklaga mig över att jag hade haft problem att hitta en frisör i Visby som kunde se till mina förutsättningar, önskemål och behov och ge mig en frisyr som jag kände mig bekväm med. Min vän hade invändningar mot mina klagomål, för hon menade på att jag ännu inte hade klippt mig på Salong Engla som hon hade gjort. Jag kunde inte säga något annat utan att min vän var väldigt snygg i håret, som alltid, så jag tänkte att även jag skulle gå och klippa mig på Salong Engla. Jag gick som sagt dit i fredags, och det blev bra, till och med jättebra. Eftersom jag fick Salong Engla som tips av min vän och det var ett bra tips, så vill jag nu rekommendera er läsare denne frisör i Visby. Goda råd och tips hör inte hemma i någon byrålåda, utan bör frikostigt delas med sig av, som jag gör till er nu. Jag ska försöka hålla mig kort för jag vet att mina inlägg kan bli lite väl långrandiga. Jag tror inte jag hade så mycket mer att tillägga om denne frisör i Visby. Tusen tack alla mina kära följare för att ni kom in på bloggen och läste även det här inlägget, ha det fint, vi hörs snart igen!