Spraytan i Kungälv inför helgens audition

Hejsan på er

I helgen ska jag på en audition, det är ett jobb som sångare och showartist så imorgon har jag bokat in mig för spraytan. Jag brukar gå till en salong i Kungälv och det blir samma denna gången för jag blir alltid så nöjd. Även om det nu har börjat komma fint sommarväder igen så har man ju inte direkt hunnit ligga vid stranden och få lite färg, jag är i alla fall väldigt vinterblek om det inte hade varit för spraytan.

Jag gör antingen det eller använder produkter hemma, men är det till något så viktigt som detta så bokar jag hellre spraytan på en salong så att det helt säkert blir snyggt. Det är så lätt att missa något fläck eller så hemma, men på salong blir det alltid bra tycker jag. Det känns spännande och roligt att gå på audition, jag känner mig nervös men redo. Sång, dans och show är det jag älskar att hålla på med. Sen är det en tuff bransch så man måste vara beredd på att jobba hårt.

Det vore en rolig och bra chans om jag får detta och jag ska verkligen göra mitt bästa, men om jag inte får det så har jag ändå en backup plan så det är skönt att gå in där och veta att allt inte hänger på det. Det hjälper nog för att kunna vara mer avslappnad så inte nervositeten förstör. Jag har varit på några auditions innan och på flera av de första så gick det inte som jag hoppas på grund av att jag var för nervös. Sen har man blivit bättre och bättre på att hantera det och man hittar sina knep för att fokusera på annat. Hoppas allt är bra med er och att ni har en riktigt fin vecka!